home
contact
|
facebook
twitter

Categoria

 
  • Categorii

Cauta

 

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Site-ul “Anuntulcomplet.ro” este proprietatea firmei SC EUROPEAN BUSINESS MACHINES SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Drumul Murgului nr. 40, bl. 54, sc. 1, ap. 24, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/1038/2013, CUI/CIF nr. RO31153519.


CONDITII GENERALE

 

“Anuntulcomplet.ro” oferă acces liber la conţinutul site-ului pentru toţi vizitatorii săi. Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de  Anuntulcomplet.ro”, trebuie sa va creati un cont de membru.

 

Dupa crearea contului si autentificarea pe site, aveti posibilitatea de a posta anunturile dumneavoastra. Postarea/publicarea se va realiza in mod gratuit.

 

1 credit poate avea valoarea intre 1,42 Ron – 1,75 Ron, in functie de numarul de credite achizitionate, reducere acordandu-se incepand cu al 5-lea credit.

 

“Adaugarea” unui anunt este gratuita

“Ridicarea in lista” a anuntului se poate realiza cu 2 credite

“Anunt pe prima pagina” se poate realiza cu 4 credite

“Anunt evidentiat” se poate realiza cu 1 credit

 

“Anuntulcomplet.ro” nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul anunturilor, veridicitatea informatiilor, a fotografiilor sau al oricarui alt material postat de catre utilizatorii site-ului, aceastia fiind in totalitate raspunzatori pentru continutul publicat.

In cazul in care se constata ca unele anunturi postate de utilizator nu sunt veridice sau contin elemente false, “Anuntulcomplet.ro” isi rezerva dreptul de a sterge anuntul, de a dezactiva contul, de a bloca IP-ul, iar creditele aferente contului si contravaloarea acestora nu vor fi returnate.

Utilizatorii site-ului “Anuntulcomplet.ro” isi asuma toate riscurile asociate cu continutul, inclusiv corectitudinea si exactitatea, caracterul complet sau utilitatea informatiilor publicate. Acestia au intreaga raspundere in cazul in care, spre exemplu, continutul incalca drepturile unei terte parti, inclusiv dar fara a se limita la drepturi de autor, marci inregistrate, brevete de inventie, secrete comerciale sau orice alta proprietate intelectuala sau de drept de proprietate. De asemenea, utilizatorii au intreaga raspundere in cazul in care continutul postat cuprinde material fals, in mod intentionat insultator sau defaimator.

 

Un utilizator este orice persoana care acceseaza, navigheaza, introduce anunturi sau descrieri ale acestora, recomandari scrise si imagini, discuta, introduce orice alta forma de continut sau foloseste in orice alt fel “Anuntulcomplet.ro”.

 

Termenii si Conditiile impuse de “Anuntulcomplet.ro” constituie un contract legal intre utilizator si SC EUROPEAN BUSINESS MACHINES SRL. Prin accesarea sau utilizarea site-ului sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de catre “Anuntulcomplet.ro”.

 

1.    Conditii de utilizare

·  Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei contului acestuia si de toate activitatile care se produc in legatura cu contul.

· In cazul oricarei utilizari neautorizate a contului, sunteti de acord sa ne anuntati imediat cu privire la acest incident. Daca va considera necesar,  Anuntulcomplet.ro” isi rezerva dreptul de a inchide contul dvs. in orice moment.

·   Utlizatorul nu va adauga anunturi al caror continut nu are legatura cu rubrica.

· Utlizatorul nu va introduce anunturi care fac referire la citatii, vanzari organe, vanzari arme, droguri, magie, ghicit, decese.

·    Utlizatorul nu va introduce date de contact, ca adrese de email, adrese de site-uri web, numere de telefon, etc. in alte locuri decat in formularul folosit pentru inregistrarea contului si in cazul postarii de anunturi.

· Este interzisa postarea de informatii ilegale, discriminatorii, amenintatoare, abuzive, obscene, pornografice, profanatoare sau care exploateaza drepturile minorilor sau incalca orice lege in vigoare si care pot constitui infractiuni sau pot contraveni legilor nationale si internationale.

·  Utlizatorul nu va posta link-uri catre site-uri ce contin virusi sau orice alte elemente daunatoare. In cazul nerespectarii acestui punct, “Anuntulcomplet.ro” isi rezerva dreptul de a inchide contul.

·  Utlizatorul nu va introduce anunturi care sa faca publicitate unor site-uri, publicatii, produse sau servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al Anuntulcomplet.ro”.

·   Utlizatorul nu va introduce numere de telefon scurte cu suprataxa.

 

2.    Adaugarea, prelungirea si “ridicarea in lista” a anunturilor

·   Adaugarea unui anunt se realizeaza de la butonul “adauga anunt”.

·   Utilizatorul trebuie sa completeze toate campurile obligatorii (marcate cu *).

·  Inainte de publicarea anuntului, utilizatorul va verifica continutul introdus, pentru a se evita publicarea de informatii eronate.

·   Utilizatorul are posibilitatea de a urca in lista anuntul postat, beneficiind de o reducere de 50%, daca anuntul nu a expirat. In cazul in care anuntul este expirat, utilizatorul il poate republica fara a beneficia de reducere.

·   Valabilitatea unui anunt este intre 15 si 30 de zile, “Anuntulcomplet.ro” rezervandu-si dreptul de a modifica aceasta valoare, fara o notificare in prealabil.

 

3.    Fotografii

·   Numarul maxim de fotografii care pot fi adaugate este 5.

·   Nu postati fotografii cu dimensiunea mai mare de 3 Mb.

·   Se vor posta fotografii in format *.png, *.gif, *.jpg.

·   Nu postati fotografii ce apartin altor site-uri.

 

4.    Functionarea site-ului “Anuntulcomplet.ro”

Ne rezervam dreptul de a intrerupe functionarea site-ului, de a modifica sau actualiza, in orice moment, pentru orice motiv si fara o notificare prealabila.

 

5.    Modificarea Termenilor si Conditiilor de utilizare

“Anuntulcomplet.ro” isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare in orice moment, fara o notificare in prealabil.

 

6.    Intrebari si sugestii 

Pentru orice nelamurire, intrebare sau sugestie, va rugam sa folositi formularul de contact afisat pe site. Un membru al echipei Anuntulcomplet.ro” va va raspune in cel mai scurt timp posibil.

 

Cu multumiri,

Echipa “Anuntulcomplet.ro”

CUVINTE CHEIE

Diverse Diverse Diverse Diverse TerenuriAccesoriiAccesorii animaleAccesorii botezAccesorii nuntaAccesorii vestimentareAer conditionatAeroterme/VentilatoareAnimale de companieAnimale de curte/fermaAnsambluri rezidentialeAnticariat / Obiecte de colectieAparate frigorificeApartamenteAragazuri Articole campingArticole copiiArticole de sezonArticole pescuitArticole sportArticole vanatoareAspiratoareAudio / Foto / VideoAutoturismeBicicleteBoilereCabinete psihologiceCabinete stomatologiceCabinete veterinareCase / VileCaut loc de muncaCentraleComponenteConstructii / AmenajariContabilitate / AdministrareCorpuri de iluminatCredite/ImprumuturiCuptoare cu microundeCuratenie/IngrijireCursuri de re / calificareDiverseDog walkingDresaj animaleEa cauta partenerEl cauta parteneraElectronice autoEvenimente corporativeEvenimente private (nunti, botezuri, ...)Filmari / Foto / SonorizariFitness / Aerobic / DansFlorariiGarsoniereHaine F&BHoteImobile diverseIncaltaminte F&BLaptop/Mini LaptopLicitatii/AchizitiiLocuri de munca in strainatateLocuri de munca in taraMasaj / Kineto / FizioterapieMasini de spalatMediaplayereMeditatii / Traduceri Mobila / Mobilier la comandaMotociclete / ATVNavigatie GPSOferte turistice (interne, externe)Parteneriate/AsocieriPeriferice ITPiese-dezmembrariPredari/Preluari firmePrietenie / CasatoriePurificatoare/DezumidificatoareRadiatoare/ConvectoareRecuperari creanteRegim hotelierReparatii/InstalatiiRestaurante/BaruriSaloane infrumusetareSaloane masaj eroticSex shopSistemeSisteme Home CinemaSpatii birouriSpatii comercialeSpatii industrialeTelefoaneTelevizoareTransport Persoane / MarfaUtilaje agricoleUtilaje constructiiUtilitare/CamioaneVideoproiectoare